Menu

Social
PERCHEZIŢII LA PROXENEŢI

Perchezitii astazi la un proxenet din Rm. Sarat si la complicii  acestuia. Politistii au descins în forţă la domiciile lor, iar principalul suspect, impreuna cu alte sase persoane au fost duse la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Buzau, pentru audieri.

Peste 20 de politisti, de la Serviciul de Investigatii Criminale, dar si de la Serviciul de Actiuni Speciale, din cadrul IPJ Buzau, au descins la primele ore ale diminetii la trei adrese din Rm. Sarat. In baza mandatelor emise de Parchetul de pe langa Judecatoria Rm. Sarat, oamenii legii au efectuat perchezitii la un barbat suspectat de comiterea infractiunii de proxenetism si la alte doua persoane banuite de legaturi infractionale cu principalul suspect. Perchezitiile au durat cateva ore, iar la finalul acestora,  barbatul suspectat de comiterea infractiunii de proxenetism, impreuna cu alte sase persoane au fost luate la audieri.

Audierile celor 7 persoane, retinute in cadrul descinderilor de la Rm. Sarat, au avut loc la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Buzau, pe parcursul mai multor ore. In cazul in care vor fi gasiti vinovati, suspectii vor primi mandate de arest preventiv. Vom reveni cu amanunte.

Comentarii ( 1 )

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>