Menu

Social
NUMĂRUL DIVORTURILOR, ÎN CRESTERE

Rata divorțurilor este în creștere la Constanța. În anul ce a trecut, cinci cupluri fără copii minori se despărțeau oficial în fiecare lună. La Starea Civila din oraș s-a înregistrat o situație de-a dreptul inedită: din cauza neînțelegerilor cauzate de organizarea nunții, un cuplu a decis să pună capăt mariajului după doar două zile.

Nici mariajele nu mai sunt ce au fost odată . Dacă în 2014 la Constanța la oficiul stării civile s-au înregistrat nu mai puțin de 55 de divorțuri, în acest an numărul a trecut deja de 60 și continuă să creasca.. De-a lungul timpului, au existat numeroase cupluri care au dorit să divorțeze la doar câteva zile după ce s-au căsătorit. Cateva cazuri s-au concretizat cu o despărțire la numai două zile după nuntă, chiar vara aceasta.

Din câte se pare, divorțurile rapide se datorează eșecului nunții și a certurilor ulterioare chiar și între rude în privința banilor. Pe termen lung , psihologii au identificat alte motive ale separarii cuplurilor, cele mai des invocate fiind lipsa educatiei pentru familie a viitorilor soti si parinti, dar si probleme economice aparute de a lungul vietii, certuri din cauza banilor,cresterea gradului de plictiseala in doi si aparitia unui amant.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>