Menu

Sport
TURNEU EUROPEAN PENTRU JUNIORI

Prestigiosul concurs de tenis de masă „Europe Youth Top 10” va fi găzduit de România în acest an. Evenimentul va avea loc în perioada 16 – 18 octombrie, în Sala Sporturilor din Buzău. La competiția de la Buzău vor concura cei mai buni juniori şi cadeţi ai Europei la tenis de masă.

Un nou eveniment de marcă în tenisul de masă va fi organizat la Buzău, în acest weekend. Este vorba de „Europe Youth Top 10”, competiție la care vor participa câte 40 sportivi din 40 de țări. Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” se află, în aceste zile, în plin proces de cosmetizare pentru a-i primi cum se cuvine pe oaspeții europeni. Președintele Federației Române de Tenis de Masă, Cristian Romanescu, spune că evenimentul va aduce la Buzău „crema” tenisului de masă european, la nivel de juniori și cadeți.

La „Europe Youth Top 10” intrarea este liberă. Este si motivul pentru care în acest weekend organizatorii se asteapta la un numar mare de spectatori in Sala Sporturilor din Buzau.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>