Menu

Sport
INCONȘTIENȚĂ LA VOLAN

Dorinta de a se lauda prietenilor cu faptele de teribilism la volan pare sa fie o moda in randul soferilor constanteni. Dovada stau numeroasele accidente provocate de tinerii inconstienti. Si pentru a vedea cat de teribilisti sunt unii soferi, va invitam sa urmariti materialul urmator.

Acesta sofer a dat dovadă de o gravă inconștiență după ce s-a filmat în timp ce conducea un bolid pe Autostrada Soarelui cu o viteză de… 255 km/h. Astfel de cazuri s-au petrecut în județul Constanța în repetate rânduri, în ultima perioadă, iar unele dintre aceste ‘fapte de eroism’ s-au terminat într-un mod teribil. În urmă cu numai o săptămână, un tânăr a fost la un pas de a-și pierde viața, ajungând în comă la spital, după ce fratele său, șofer începător, a condus cu viteză, a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a izbit violent de un copac.

Tot săptămâna trecută, un tânăr din Cobadin s-a lăudat pe o retea de socializare după ce a condus un autoturism înmatriculat în Bulgaria, cu o viteză de 230 de km/h.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>