Menu

Social
CU GANDUL LA MINIVACANTA

Minivacanta de 1 decembrie, de anul acesta, i-a facut pe operatorii din turism sa vina cu oferte avantajoase pentru romani. Puteti alege, fie un sejur in statiunile montane de la noi, fie destinatii exclusiviste, peste hotare. Cum de data aceasta vor fi 4 zile libere, multi romani au inceput deja sa se intereseze de pachetele turistice.

Chiar daca multi dintre noi asteptam cu nerabdare vacanta din preajma sarbatorilor de iarna, pana atunci ne putem bucura de o minivacanta. Anul 2015 vine cu mai multe zile libere, astfel ca, atat Sarbatoarea Sfantului Andrei, cat si ziua Nationala a Romaniei, 1 Decembrie, s-au nimerit in cursul saptamanii, mai exact lunea si martea. In acest fel, la weekendul 28-29 noiembrie, mai putem adauga doua zile. Unii dintre noi si-au ales deja destinatia. Unitatile de cazare de pe Valea Prahovei isi asteapta turistii cu oferte speciale incluzand chiar si preparate traditionale romanesti. Iar daca cei mai multi dintre noi vor sa sarbatoreasca romaneste Ziua Nationala, pentru altii, nu reprezinta decat un bun prilej de a trece granitele tarii, mai ales ca in aceasta perioada agentiile de turism vin si cu oferte gen City Break in mai multe orase europene.

Cele mai cautate destinatii sunt orasele precum Paris, Budapesta sau chiar Viena, unde turistii prefera sa viziteze obiective culturale, sau chiar sa isi imbogateasca cunostintele in materie de gastronomie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>