Menu

Satira
MIROASE A SHOPPING

Vă miroase a noiembrie? Atunci sigur vă miroase şi a Black Friday, adică a … shopping cu reduceri! Cu alte cuvinte, luaţi, cumpăraţi! Bine, asta dacă şi avem cu ce, pentru că, deseori, în noiembrie, vântul bate mai tare şi în buzunare. Partea bună este că la noi, spre deosebire de alte naţii de pe lume, Black Friday nu ţine un weekend, ci mai bine de o lună. Partea proastă este tot aia: tentaţiile durează mai bine de o lună.

Cel mai mişto este că Black Friday este un test suprem atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei: cât de mult ne putem abţine? La o femeie, nevoia de shopping este simplă. După ce şi-a cumpărat pantofi, observă că nu are fustă. Dacă îşi ia şi fustă, este clar că îi trebuie şi o bluză. După bluză, pune ochii pe o jachetă. Dacă şi-a cumpărat şi jacheta, ce mai contează o geantă? Şi, abia după ce şi-a luat geanta, constată că aceasta nu se potriveşte cu pantofii… La bărbaţi, tentaţiile au o ţintă clară: electronicele, fie ele gadgeturi sau electrocasnice. Toată chestia este să poată fi băgate în priză.

În general, în materie de shopping treaba este clară. Bărbaţii sunt cei mai buni manageri de vânzări, iar femeile … de cumpărături.
(aruncă-ţi un ochi şi pe www.pezevenchi.ro)

pezevenchi

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>