Menu

Social
NEVOIE DE LOCUINŢE

Lipsa locuintelor si şomajul reprezinta in continuare o mare problema pentru romani. Dovada ca multi dintre acestia se plâng autoritatilor si cer ajutor. La Rm. Sarat, deseori, oamenii primesc doar sfaturi pentru a-si rezolva greutatile. Primaria nu are locuinte libere pentru a le pune la dispozitia lor, iar locurile de munca scoase la concurs de institutie nu starnesc interesul solicitantilor.

Saracia ii impinge pe tot mai multi romani sa bata la usile autoritatilor pentru a cere ajutor. Si daca unii dintre ei vin cu probleme ce pot fi rezolvate, cei mai multi solicita reprezentantilor primariilor fie o locuinta, fie un loc de munca. La Rm. Sarat, numarul celor care solicita audiente este in continuare mare, semn ca multi oameni au probleme. Oamenii care vin la audiente si solicita o locuinta sunt indrumati sa depuna o cerere si documentele necesare care sa demonstreze ca se află într-o situatie financiara dificila. Acestia trebuie totuşi sa inteleaga ca nu vor primi locuinta imediat, pentru ca Primaria nu are imobile pe care sa le puna la dispozitie, decat in momentul in care se elibereaza unul.

Unele dintre probleme invocate de cetatenii care vin in audienta nu pot fi insa rezolvate de angajatii Primariei. Din acest motiv, oamenii sunt indemnati sa mearga la institutiile abilitate.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>