Menu

Social
FESTIVALUL FLORILOR

Sfarsit de saptamana parfumat si colorat pentru cei care s-au aflat in Braila in aceasta perioada. Iubitorii de frumos si-au putut incanta simturile la cea de-a XIII-a editie a Festivalului Florilor de Toamna, eveniment asteptat, in fiecare an, cu bucurie de cei care doresc sa isi innobileze casa sau gradina cu o floare specifica acestui anotimp.

Zilele acestea, Gradina Publica din Braila a fost gazda unui eveniment asteptat cu mare placere de iubitorii de flori din Braila, dar si din judetele invecinate. Festivalul Florilor de Toamna a reunit, ca de fiecare data, producatori de flori din judetele Braila si Tulcea, spre incantarea celor care doresc ca sezonul rece sa le fie mai luminos, gratie unor minunatii parfumate si colorate pe care si le pot pune, atat in casa, cat si in gradina. Florile, in majoritate diverse tipuri de crizanteme, au avut preturi pentru toate buzunarele, de la 2 lei pana la 50 de lei. Si florarii participanti la festival au fost multumiti de modul in care le-a mers vanzarea, dar si de deschiderea manifestata de cumparatori.

Evenimentul a fost însoțit si de manifestari cultural-artistice sustinute de elevi ai scolilor fin Braila si de concerte de promenada ale Fanfarei Militare a Garnizoanei Braila. Nu au lipsit nici expozitiile de pictura si fotografie tematice. Pentru preșcolari au fost organizate programe si activitati distractive de desene pe astfalt, intreceri cu biciclete si role, la final toti fiind rasplatiti de organizatori cu dulciuri.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>