Menu

Sport
DUEL ÎN CUPA ROMÂNIEI

Cupa României la fotbal programează marți, miercuri și joi partidele din cadrul optimilor de finală. Diseară, Petrolul Ploieşti va evolua împotriva formaţiei ACS Poli Timişoara. Meciul se va disputa pe stadionul Dan Păltinişanu, de la ora 21.

ACS Poli și Petrolul se întâlnesc astăzi pentru a treia oară în acest sezon. După eliminarea din Cupa Ligii și egalul de pe Ilie Oană, bănățenii par uşor favoriți în partida ce va conta pentru faza optimilor de finală ale Cupei României.
Asta, în ciuda faptului că ACS Poli are mari probleme de lot înaintea meciului, fiind accidentați nu mai puțin de șapte jucători: Zicu, Sarmov, Goga, Bărbuț, Scutaru, Poparadu și Popovici.
De partea cealaltă, petroliştii – câştigători ai trofeului în 2013 – deși traversează una dintre cele mai grele perioade din istorie, speră, din nou, la fazele înalte ale întrecerii. În prima fază a competiției, ploieștenii s-au impus fără probleme în fața divizionarei secunde Unirea Tărlungeni, cu scorul de 6-0.

Echipa va veni în Banat cu secundul Mihai Oancea pe post de principal, după demisia lui Eusebiu Tudor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>