Menu

Sport
PREGATITI PENTRU ROCADA

Suntem pregatiti pentru derby-ul de maine, iar la finalul partidei vrem sa devenim liderul seriei I, a Ligii a III-a. Este declaratia antrenorului Olimpiei Rm. Sarat, Marius Tîrîlă, inaintea meciului cu Sepsi Sfantu Gheorghe, formatie ce ocupa in prezent pozitia intai in clasament. Suporterii din Rm. Sarat sunt asteptati in numar cat mai mare la stadion pentru a fi alaturi de echipa.

În etapa cu numărul zece, a Ligii a III-a la fotbal, Olimpia Rm. Sărat, echipa ce ocupa locul doi in seria I, va intalni liderul Sepsi Sfantu Gheorghe. Fotbalistii echipei ramnicene s-au pregatit intens pentru acest meci, in care vor sa faca un joc bun, care sa le aduca victorie. Obiectivul este ca la finalul partidei, de pe teren propriu, Olimpia sa faca rocada cu oaspetii si sa devina liderul seriei. Antrenorii si jucatorii Olimpiei sunt convinsi ca pot castiga aceasta partida extrem de importanta, chiar daca au unele probleme de lor. Ei asteapta ca suporterii sa vina in numar cat mai mare la stadion pentru a le fi alaturi.

Partida dintre Olimpia Rm. Sarat si Sepsi Sfantu Gheorghe este programata maine de la ora 15.00.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>