Menu

Sport
OLIMPIA, LIDERUL SERIEI

Olimpia Rm. Sarat a devenit liderul seriei intai, din Liga a III-a. Formaţia râmniceană a invins, cu 1-0, formatia Sepsi Sfantu Gheorghe, lidera clasamentului. Derby-ul acestui tur de campionat s-a disputat pe stadionul din Rm. Sarat, gazdele fiind incurajate de sute de suporteri. Golul victorie a fost inscris de Marius Visan.

In runda cu numărul 10 a seriei intai, din cel de-al treilea eşalon fotbalistic romanesc, Olimpia Rm. Sarat a intalnit pe teren propriu formatia Sepsi Sfantu Gheorghe. Desi oaspetii porneau ca favoriţi, dat fiind faptul ca se aflau în fruntea clasamentului de etape bune, ramnicenii au dovedit inca o dată, ca acasa, alaturi de suporteri, al doisprezecelea lor jucator, alcatuiesc o echipa greu de învins. Experienţa, lotul echilibrat, tactica staff-ului tehnic, dar si dorinţa mai mare de victorie, au fost punctele cheie, care au făcut ca toate punctele puse in joc sa ramana la Rm. Sarat.
Golul de aur al partidei a fost inscris de Marius Visan in minutul 12. Paradele de exceptie ale portarului Toader, dar si siguranta oferită în apărare de Scarlat, Ceauşel, Ghiţulescu şi Tudoran, alaturi de cei de la mijlocul terenului, Bodoc, Roman, Nicola, Oprea şi Burghelea, au incurcat jocul adversarilor. Derby-ul pentru primul loc al seriei a demonstrate ca cele doua formatii sunt valoroase si isi merita pozitiile în clasament. Castigarea celor trei puncte puse in joc, de catre Olimpia Rm. Sarat a dus la schimbarea liderului seriei intai, echipa ramniceana urcand pe primul loc in clasament.

Etapa urmatoare, formatia din Rm. Sarat se va deplasa in judeţul Iaşi, unde va da piept cu ocupanta pozitiei a treia in clasament, Ştiinţa Miroslava.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>