Menu

Social
A TREIA ZI DE PROTESTE

Cea de-a treia zi de proteste a continuat atat in capitala, cat si in mai multe orase din tara. Oamenii si-au strigat din nou nemultumirile fata de clasa politica si au cerut schimbarea ei. Nu au uitat insa de cei care mai sunt cu adevarat importanti pentru tara, medicii si pompierii, carora au tinut sa le multumeasca, in mod simbolic, pentru tot ceea ce au facut vinerea trecuta la Clubul Colectiv.

A treia seara de proteste a scos din nou in strada aproximativ 1.000 de braileni. S-au strans, ca si pana acum, in fata Palatului Administrativ, unde au aprins lumanari pentru victimele din Colectiv, apoi au marsaluit prin oras. De aceasta data pasii i-au dus si catre sediul ISU Braila, unde au multumit simbolic pompierilor care au intervenit la incendiul din clubul bucurestean. Dupa ce s-au plimbat si prin centrul vechi, protestatarii s-au intors in fata Palatului Administrativ. Si-au incheiat protestul aprinzand lumanari pentru vietile pierdute in tragedia de la Colectiv.
Si constantenii au iesit aseara in strada. Au facut -o pentru a treia oara consecutiv si au cerut schimbarea clasei politice din Romania. S-au strans cu totii la prefectură, iar apoi au pornit cu totii in mars pe strazile orasului. Daca la inceput au fost doar cateva sute, in mai putin de o ora, numarul lor a ajuns la peste 2000.

Oamenii au purtat in maini pancarte pe care au scris “Coruptia ucide!”, “Bunicii au fost la razboi, parintii la Revolutie, acum este randul nostru!”, „Curajul e la noi, frica e la ei”, „Respect 112″, “Eroi în halate, nu șpăgari cu cravate”.

In momentul in care au ajuns in fata spitalului judetean , oamenii au aplaudat ambulanțele aflate în misiune, care au trecut pe langa ei. Apoi si-au continuat marsul, cantand imnul Romaniei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>