Menu

Social
CONTROALE LA STANĂ

In efortul de a controla fenomenul muncii la negru, inspectorii ITM Braila, ajutati de jandarmi, au luat cu asalt stânele si fermele din judet. Nu mai putin de 18 proprietari de ferma au fost amendati in urma actiunilor, deoarece isi desfasurau activitatea cu persoane pe care le plateau la negru.

Identificarea persoanelor care lucreaza fara forme legale in domeniul cresterii animalelor a fost principalul obiectiv al actiunii desfasurate saptamana aceasta de inspectorii ITM impreuna cu jardarmii. In 18 dintre locatiile identificate au fost depistate persoane susceptibile a lucra fara forme legale de incadrare. Inspectorii ITM au urmarit cu acest prilej sa-i informeze pe cei implicati in astfel de activitati cu privire la dispozitiile legale referitoare la incadrarea in munca, respectiv la drepturile si obligatiile ce le revin in acest sens.

Actiunile de verificare in acest domeniu se vor derula si in perioada urmatoare, pe intreg teritoriul judetului Braila, fiind luate la verificat si fermele aflate in zonele greu accesibile.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>