Menu

Social
ÎMPRUMUT PENTRU CĂLDURĂ

Şi în această iarnă, Primăria Buzău se va împrumuta pentru a evita sistarea căldurii în apartamente şi la alţi consumatori. Creditul, în valoare de 25 de milioane de lei, va fi contractat de la Trezoreria Statului. Termenul de rambursare ar fi de 20 de ani, dar municipalitatea speră să îl achite până la sfârşitul anului viitor.

Contractarea unui împrumut de 25 de milioane de lei, pentru finanțarea cheltuielilor legate de asigurarea furnizării energiei termice în sezonul rece 2015-2016 a fost aprobat ieri, în unanimitate, de Consiliul Local Buzău. Creditul de 25 de milioane de lei poate fi rambursat într-o perioadă de până la 20 de ani, însă edilii Buzăului speră să îl achite într-un an.

Primăria Buzău subvenționează și în acest an prețul de producţie al energiei termice, astfel încât costul gigacaloriei către cetățenii orașului este, și în această iarnă, în valoare de 185 de lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>