Menu

Cultural
RAMPĂ DE LANSARE

Eveniment teatral de excepţie la Buzău în această săptămână. Cei mai talentați absolvenți ai Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografie din București vor avea ocazia să se desfășoare la Teatrul „George Ciprian” într-o stagiune specială dedicată lor. Este vorba de „Săptămâna Teatrului Tânăr”, eveniment care în acest an va avea ca temă comedia.

„Săptămâna Teatrului Tânăr” este un festival organizat pentru al treilea an consecutiv de Teatrul „George Ciprian” Buzău, în colaborare cu Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografie București. Pentru tinerii actori români, „Săptămâna Teatrului Tânăr” a devenit o rampă de lansare. Anul acesta, organizatorii festivalului au ales ca temă comedia. Festivalul de teatru se desfășoară într-o perioadă în care tinerii evită spațiile închise, pe fondul tragediei din clubul Colectiv. Organizatorii dau asigurări însă că sala de spectacole a Teatrului „George Ciprian” este una sigură, având toate avizele de funcționare. Festivalul se va încheia sambata, de la ora 18, cu spectacolul „A douasprezecea noapte”, de William Shakespeare. Biletele de intrare la spectacolele din cadrul festivalului costă între 20 şi 30 de lei, în funcţie de locul în sală, şi pot fi procurate de la sediul Teatrului “George Ciprian”.

Program „Săptămâna Teatrului Tânăr”
Marti, 10 noiembrie, ora 19.00 – “Ècho”
Miercuri, 11 noiembrie, ora 19.00 – “Happy End”
Joi, 12 noiembrie, ora 19.00 – “Povestea noastră”
Vineri, 13 noiembrie, ora 19.00 – “Cine e fazanul?”
Sâmbătă, 14 noiembrie, ora 18.00 – “A douăsprezecea noapte”

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>