Menu

Sport
A CINCEA VICTORIE

Handbal Club Farul a învins Politehnica Iași, în etapa a 9-a a Diviziei A de handbal masculin. Echipa antrenată de Eden Hairi s-a impus cu scorul 29-24 şi a obţinut a cincea victorie din acest sezon.

Handbal Club Farul și-a continuat seria succeselor de pe teren propriu, după victoriile cu Cimentul Bicaz, CSU Târgoviște și HC Buzău. Echipa antrenată de Eden Hairi, Florin Cazan și Enis Murtaza a dictat ritmul partidei din Sala Sporturilor. După 15-10 la pauză, Stoian, Tudorancea, Lekovic și Stankovic au majorat avantajul, dar ieșenii au răspuns prompt prin Dimofte, Vulpe și frații Dumitrache. A ieșit la rampă Luca Anghel, care a închis în multe momente poarta Constanței cu paradele sale spectaculoase și a blocat orice tentativă a oaspeților de a reveni în joc. Cu 3 minute înainte de final a debutat la seniori și primul produs 100% al clubului HCM Constanța, Darius Ghereben, portarul actualei echipe de juniori II a Farului. Și, puștiul de 16 ani nu a luat gol din 7 metri. S-a terminat 29-24 pentru Farul.

Handbal Club Farul a acumulat 15 puncte după 9 etape și a urcat pe locul 5 în clasamentul seriei A, la egalitate cu Atletico Alexandria. Handbal Club Dobrogea Sud este lider, cu 27 de puncte.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>