Menu

Social
UN GIRATORIU FARA SENS

Un nou sens giratoriu din Braila provoaca nemultumiri atat in randul soferilor, cat si al alesilor locali. Cei mai multi spun ca acesta nu isi avea rostul acolo si ca, mai mult incurca circulatia, decat sa o fluidizeze. Oamenii se plang ca, la orele de varf, traficul devine insuportabil in zona, iar cozile se intind pe mai multe sute de metri.

Sensul giratoriu, care ar fi trebuit sa rezolve problema traficului aglomerat din zona Bariera Calarasilor din municpiul Braila, nu a facut decat sa incinga spiritele. Mai clar, brailenii reclama faptul ca, de cand a inceput sa se lucreze la el, in loc ca traficul sa se fluidizeze, s-a intamplat exact invers, iar acest lucru ii exaspereaza pe toti soferii care ajung in zona. Nici consilierii judeteni nu sunt incantati de proiect si spun ca, daca se vor mai asocia cu primaria in derularea unor investii, ar trebui sa se asigure ca oalele nu se vor sparge si in capul lor. In acest moment, Consiliul Judetean Braila s-a asociat cu Primaria Braila in derularea mai multor proiecte de constructie si reabilitare in municipiu, printre care se numara si trei sensuri giratorii care au iscat destul de multe nemultumiri. In ceea ce ii priveste, parerile brailenilor sunt impartite, insa majoritatea considera ca banii s-au cheltuit degeaba pe aceasta investitie.

Primaria spera ca sensul giratoriu sa fie finalizat pana la sfarsitul lunii, iar traficul in zona sa se decongestioneze.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>