Menu

Sport
CU GÂNDUL LA VICTORIE

Rapid porneşte ca favorită în meciul de mâine împotriva Farului. Marinarii au făcut deplasarea în Capitală cu probleme de lot, dar sunt cu gândul doar la victorie. Cu trei puncte în Giuleşti, Farul ar putea urca până pe locul doi, la un punct în spatele Rapidului.

În urmă cu câțiva ani, Rapid – Farul era un meci care se juca pe prima scenă a fotbalului românesc. Odată cu trecerea timpului, cele două echipe de tradiție au ajuns să joace mai mult la matineu și mai puțin în nocturnă. Rapid și Farul își doresc cu ardoare să revină în Liga I. Până acum, în toată istoria campionatului, cele două echipe s-au întâlnit de 23 de ori. Cele mai multe victorii sunt în contul Rapidului, 13, Farul câștigând doar de patru ori împotriva giuleștenilor. “Rechinii” și alb-vișinii au remizat în 6 partide. “Marinarii” se bazează în deplasarea din Giulești pe golgeterul Ligii a II-a, Sorin Chițu, care are nu mai puțin de 11 goluri marcate în acest sezon.

Cele două rivale la promovare sunt în formă, dar Rapidul are avantajul că meciul se va disputa pe teren propriu, în Giulești, mâine, de la ora 19.00.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>