Menu

Sport
MEDALII DUPĂ MEDALII

Rezultate notabile pentru karatistii de la CSM Rm. Sarat la Cupa Contact, competitie internationala desfasurata la Bucuresti. Micii sportivi din Rm Sărat s-au intors acasa cu 4 medalii de aur, 5 de argint si 7 medalii de bronz, performanta deosebita in conditiile in care pentru unii dintre ei a fost primul concurs de anvergura la care au participat.

La cea de-a XIV-a editie a Cupei Contact, desfasurata duminica la Bucuresti au participat peste 400 de sportivi, de la cluburi din tara si din strainatate. Desi au avut adversari puternici, la probele de kata si kumite, cei 28 de karatistii, de la CSM Rm. Sarat, prezenti pentru prima data la aceasta competitie, au obtinut nu mai putin de 16 medalii. Si micii karatistii sunt multumiti de rezultatele obtinute, mai ales ca unii dintre ei au reusit sa castige chiar si cate doua medalii.

Karatistii de la CSM Rm. Sarat vor continua antrenamentele, pentru a realiza noi performanţe la Campionatul National de Minicadeti, competitie ce se va desfasura peste doua saptamani la Izorani.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>