Menu

Social
CONTROALE TEMATICE

Comerciantii sa fie controlati la sange, insa cu cap si fara abuzuri. Asta cere seful administratiei locale brailene, directorilor de deconcentrate care, in perioada urmatoare, vor lua cu asalt magazinele, pietele si hypermarket-urile, in cadrul controalelor specifice de sarbatori. Edilul sef spune ca si asa, in acest moment, comerciatnii sunt deja controlati de pompieri si nu ar fi normal ca valul de verificari sa le blocheze activitatea.

Ca in fiecare an, in perioada urmatoarea, inspectorii DSP, DSVSA si ai Protectiei Consumatorului iau la puricat comerciantii din intreg judetul Braila, pentru a se asigura ca ceea ce se ofera spre vanzare cetatenilor pentru perioada Sarbatorilor de Iarna sunt produse conforme, care nu pun nimanui in pericol sanatatea sau integritatea corporala. In acest context, primarul municipiului, Aurel Simionescu, le-a atras atentia sefilor de deconcentrate ca ar fi indicat sa se uneasca atunci cand merg in control, pentru ca altfel, daca vin in valuri, unii dupa altii, mai ales in contextul “descinderilor” pompierilor braileni, atunci activitatea comerciantilor va fi bulversata sau chiar blocata.

Conducerea Prefecturii Braila a agreat propunerea edilului sef si le-a recomandat directorilor de la DSP, DSVSA si Protectia Consumatorului sa faca echipe mixte atunci cand vor merge in control.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>