Menu

Sport
NEÎNVINȘI CU RAPID

Farul Constanta rămâne neînvinsă în confruntările cu Rapid Bucureşti în acest sezon. „Marinarii“ au remizat ieri seară în derby-ul etapei cu numărul 15 a ligii secunde, scor 0-0, şi se menţin la cinci lungimi în spatele giuleştenilor, care ocupă primul loc.

Etapa a XV-a a Ligii a II-a a debutat cu derby-ul dintre Rapid și Farul. Ambele echipe au dat cu piciorul unor mari ocazii, iar la finalul celor 90 de minute alb-vișinii și constănțenii și-au împărțit punctele puse în joc. Gudea a fost îngerul păzitor al ‘marinarilor’, reușind să respingă de fiecare dată încercările gazdelor de a marca. În plus, în minutul 8, Farul putea beneficia de o lovitură de la 11 metri, însă centralul Lucian Rusandu nu a penalizat hențul comis de Embalo. Pătulea a fost cel mai periculos om al Farului, el ratând în minutul 11 o ocazie imensă, când a trimis cu capul peste buturile apărate de Romero din poziție favorabilă. Tot Pătulea a mai ratat o dată deschiderea scorului imediat după revenirea de la cabine. De partea cealaltă, cele mai mari ocazii ale gazdelor le-au aparținut lui Iulian Popa, în minutul 23, și Tudoran, cinci minute mai târziu.

S-a încheiat în cele din urmă 0-0, iar în urma acestei remize, Rapid se menține lider în Seria Est a Ligii a II-a, cu 30 de puncte, iar Farul urcă pentru moment pe locul 3, cu 25 de puncte.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>