Menu

Social
VINEREA VÂNZĂRILOR

Cozi si inghesuiala astazi la magazinele de electronice si electrocasnice. Sute de oameni au profitat de reducerile din „Vinerea Neagra” si au plecat acasa cu masini de spalat, aragazuri, televizoare si laptop-uri. La Rm. Sarat, clientii au fost multumiti de oferte, iar comerciatii au avut vanzari record.

Inca de la primele ore ale diminetii, zeci de oameni au luat cu asalt din magazinele de electronice si electrocasnice pentru a profita de reducerile de Black Friday. Mai intai au studiat cu atentie ofertele, apoi si-au achizionat produsele dorite la preturi reduse consistent. Unii cumparatori au asteptat cu nerabdare Vinerea Neagra si si-au pus la bataie si ultimele economii pentru a putea profita de reduceri. La Rm. Sarat, cel mai bine s-au vandut astazi produsele cu cele mai mari reduceri. Unele magazine vor mentine preturile mici anuntate de Black Friday si in weekend, cand vor avea program prelungit.

Daca cei mai multi clienti de astazi au cumparat produsele cu plata pe loc, altii au preferat sa achite in rate, mai ales ca nu platesc dobanda.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>