Menu

Social
VACANȚE LA JUMĂTATE DE PREȚ

Cine este deja cu gandul la vacanta de vara de anul viitor poate sa-si faca rezervari inca de pe acum. Ofertele pentru litoralul romanesc sunt acum si la jumatate de pret. Toti cei care au fost in weekend la Târgul de Turism de la Constanţa au avut de unde alege. Pachetele turistice achizitionate in aceasta perioada sunt mai mult decat tentante- hotelierii au redus preţurile cu până la 50%.

Turiştii care preferă să-şi petreacă vacanţa de vară pe litoralul românesc îşi fac rezervările chiar şi cu şase luni înainte. Asta le aduce un discount substanţial, de cel putin 30 de procente. Mamaia rămâne, în continuare, cea mai căutată staţiune. Dacă anul trecut, în vârf de sezon, în Mamaia, preţurile pentru un sejur de 6 nopţi variau între 266 şi 800 de lei, vacanţa rezervată până pe 31 decembrie aduce preţuri mult mai mici: între 180 şi 560 de lei. Şi Delta Dunării se vinde bine, chiar dacă este vorba despre un altfel de turism: de fotografie şi birdwatching. Reducerile pentru pasionaţii de natură ajung şi la 20%. Nu doar cei care iubesc marea au găsit oferte la Târgul de Turism Constanţa. Se vând bine şi pachetele la munte. Cei prezenti la targ, interesati de vacantele de anul viitor, s-au declarat foarte mulţumiti de reducerile aplicate.

Si vacantele in strainatate raman bine pozitionate in vanzarile agentiilor de turism extern. Ofertele tursitice ale Targului de Vacanta rămân valabile până în ultima zi a anului 2015.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>