Menu

Sport
“CUPA TEMERARII”

Judo a fost la el acasa, weekend-ul acesta la Rm. Sarat. Aproximativ 200 de judoka –copii I, copii II, si Juniori III din toata tara, au participat la cea de-a opta editie a Concursului National de Judo “Cupa Temerarii”. La finalul competitiei, cei mai buni sportivi au fost rasplatiti cu diplome, medalii si cupe.

In acest weekend, la Sala Municipala de Sport din Rm. Sarat s-a desfasurat cea de-a opta editie a Concursului National de Judo ,,Cupa Temerarii”. La intrecerea au participat aproximativ 200 de juniori, fete si baieti, din judete precum Buzau, Vrancea, Galati, Prahova si municipiul Bucuresti. Gazdele competitie au fost reprezentate in concurs de judokanii de la CSM Rm. Sarat si de cei de la Clubul Copiilor. Baietii au obtinut rezultate excelente, mulţi urcând pe podium.

Cea de-a VIII-a editia a competitie de judo ,,Cupa Temerarii,, a fost organizată de Palatul Copiilor Buzau—Filiala Rm. Sarat si Directia Judeteana de Sport si Tineret Buzau.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>