Menu

Social
PRODUCĂTORI MULȚUMIȚI

Au muncit toata vara, dar truda le-a fost răsplătită. Vorbim despre micii producatori de legume si fructe, care au gradini in propriile gospodarii. Cel putin la Rm. Sarat, acestia aduc, an de an produse pe tarabele din piata si au clienti fideli. La final de sezon, ei isi fac socotelile, iar cei mai multi se declara multumiti de incasari.

Sunt doar cateva din produsele cu care legumicultorii din apropierea municipiului Rm. Sarat ii ispitesc zi de zi, din primavara pana in toamna, pe cumparatorii din oras. Unii producatori vand legume, altii fructe si verdeturi, insa niciunii nu se plang de cumparatori. Chiar daca vanzarile nu au mers la fel de bine in fiecare zi, incasarile din 2015 sunt multumitoare. Cumparatorii spun ca prefera legumele de la producatori pentru ca au gust. Mai mult, ei sunt lasati sa aleaga marfa si pot negocia pretul.

Si chiar daca a venit sezonul rece, adevaratii producatori nu vor disparea din piete. Unii dintre ei s-au pregatit si pentru iarna si vor aduce pe taraba produse precum zacusca, bulion sau muraturi.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>