Menu

Social
UN INCENDIU GREU DE STINS

Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață în stațiunea Mamaia. Focul a cuprins hotelul unui controversat om de afaceri din stațiune. Din fericire, în momentul izbucnirii incendiului în hotel nu se aflau persoane cazate, ci numai trei angajați care au reușit să iasă din clădire fără a fi răniți.

In aceasta dimineata, in jurul orei 6.00 s-a dat alarma la pompierii constanteni. Un fum gros si flacari inalte de 3 metri puteau fi zarite de la marginea statiunii Mamaia. Cinci masini cu apa si spuma au plecat spre locul incendiului. Pe un vant care spulbera totul in cale, pompierii au intins furtunele si au pus in functiune magistralele de apa. Dupa o ora de lupta cu focul, pompierii n-au avansat mai deloc in actiunea lor. Viteza vantului, de aproape 70 km/h, facea imposibila orice actiune de limitare a focarului. În momentul izbucnirii incendiului, în hotel se aflau trei persoane, angajaţi la unitatea turistică. Din fericire, au reuşit să se salveze. Turisti nu erau, cladirea fiind inchisa peste iarna, insa angajatii celorlalte unitati de cazare din zona au iesit in strada imediat. Focul a mistuit integral acoperisul hotelului, iar apoi a coborat la etajul 3.

Patronul unității hoteliere, George Bosânceanu, a fost recent condamnat la 10 ani de închisoare cu executare. El a făcut recurs și chiar maine urmeaza să fie dată pronunțarea finală. În 2011, două etaje ale hotelului au fost demolate de catre autoritati, întrucât nu erau construite legal. Aici locuiau şi Miron Cozma şi Marinela Niţu.
Hotelul nu era asigurat. Doua dintre autospecialele deplasate de ISU Dobrogea în zonă, pentru a ajuta la stingerea incendiului, au intat cu rotile in pardoseala veche de ciment turnata de jur imprejurul hotelului si au ramas imobilizate acolo.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>