Menu

Social
1 DECEMBRIE FĂRĂ FASOLE SI CÂRNAȚI

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a decis sa anuleze receptia traditionala de la Cotroceni de 1 decembrie, mai multe administratii locale s-au hotarat sa ii urmeze exemplul. Acestea nu vor mai oferi cetatenilor fasole, spectacole sau focuri de artificii, in semn de solidaritate cu tragediile de la Colectiv si Paris. Autoritatile din Rm. Sarat se alatura acestui demers si renunta la manifestarile de 1 decembrie.

Tragedia de la Colectiv, dar și atentatele teroriste de la Paris l-au determinat pe șeful statului să anuleze petrecerea din seara Zilei Naționale. Dupa ce acesta si-a prezentat decizia, mai multe administratii locale din tara au decis sa ii urmeze exemplul si sa renunte la paranghelii nationale. Este si cazul autoritatilor din Rm. Sarat, care de 1 decembrie nu vor mai oferi cetatenilor traditionala fasole cu carnati.

Cu toate acestea Ziua Nationala a Romaniei nu va trece neobservata la Rm. Sarat. Tinerii voluntari vor organiza un mars si le vor oferi cocarde tricolore trecatorilor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>