Menu

Social
MAI SCUMP CU MAXI-TAXI

De mâine, buzoienii vor plăti cu 50 de bani mai mult pentru o călătorie cu maxi-taxi în oraş. Patronii firmelor care deţin microbuze pentru transport public au decis majorarea preţului unei călătorii la 2 lei. În timp ce buzoienii consideră majorarea nejustificată, Primăria le recomandă, ca alternativă, autobuzele societăţii Trans Bus, care menţine tariful biletelor la 1 leu și 50 de bani pe călătorie.

1 decembrie vine cu vești proaste pentru buzoienii care sunt nevoiți să se deplaseze în oraș cu maxi-taxi. Patronii firmelor de transport în comun au decis ca de mâine, prețul unei călătorii să crească, de la 1 leu și 50 de bani, la 2 lei. Şefii Primăriei spun că nu pot interveni în stabilirea tarifelor percepute de firmele care deţin microbuze. Primarul Constantin Boșcodeală crede că majorarea biletului de maxi-taxi ar putea crește numărul călătorilor care vor circula cu autobuzele Trans Bus, societate administrată de Primărie. Călătorii consideră că majorarea anunţată de operatorii privaţi de transport în comun nu este justificată.

Prețul unei călătorii cu autobuzele Trans Bus rămâne neschimbat, adică 1 leu și 50 de bani pentru o călătorie. În prezent, pensionarii şi elevii din municipiul Buzău pot circula gratuit cu autobuzele municipalității.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>