Menu

Social
RADIO BOOM SE EXTINDE

Radio Boom, post de radio cu acoperire regională, care emite în prezent din Buzău şi Rm Sărat se va extinde în alte două localităţi: Focşani şi Bârlad. Prin cele două noi licenţe, Radio Boom doreşte să devină un fidel partener al tuturor asculătorilor care apreciază atât informaţia cât şi divertismentul de calitate.

În competiţie cu alţi concurenţi redutabili, Radio Booom a reuşit să-şi adjudece de curând două noi licenţe scoase la concurs de CNA, extinzându-şi nu doar portofoliul, ci şi zona de acoperire. Astfel, nu peste mult timp, Radio Boom va fi auzit atât la Focşani, pe frecvenţa 95,30FM, cât şi la Bârlad pe frecvenţa 104,90FM. Cele două localităţi nu au fost alese deloc întâmplător. Fidel unui slogan promovat intens, RADIO BOOM – PARTENERUL TĂU DE DRUM, postul de radio a mai făcut un pas important în a-şi fideliza ascultătorii şi de a-i însoţi pe tot Drumul European 85, pe o zonă cât mai mare, de la intrarea în ţară dinspre Ucraina până la ieşirea spre Bulgaria.
Ca şi în Buzău şi în Rm Sărat, unde Radio Boom a devenit un nume de rezonanţă în mass-media din regiune, cele doi noi posturi de radio din Focşani şi Bârlad vor încerca să ofere ascultătorilor nu doar informaţii prompte şi de calitate ci şi emisiuni de divertisment, cât mai diverse. Noile posturi de radio vor avea un conținut informativ live, pe conceptul de știri la fix, dimineața din oră în oră, iar după-amiază, din două în două ore. Informaţiile dense şi bogate, din toate domeniile vor fi asortate cu muzică şi voie bună din plin dar şi emisiuni ce vor avea în prim-plan aspectele moderne ale vieții, noutățile din sănătate, frumusețe, sport, relaxare și modalitățile de petrecere a timpului liber. Şi la Focşani şi Bârlad, Radio Boom va pune permanent accent pe interactivitatea cu ascultătorii, prin intervenții în direct, dar şi prin intermediul rețelor de socializare.

În cele două localităţi, emisiunile și știrile Radio Boom vor ținti către un alt nivel, vor fi aliații ascultătorilor, împreună pe același drum. Atât la Focşani, cât şi la Bârlad, Radio Boom vrea să informeze, să distreze, dar mai ales să interacționeze, bazându-se constant şi necondiţionat pe ascultătorii săi.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>