Menu

Social
ZI DE SĂRBĂTOARE

Şi la Rm Sarat, zeci de oameni au sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei, in centrul orasului. Unii dintre ei au participat la un mars organizat de tineri voluntari, iar altii au asistat la un spectacol sustinut de copiii de la Centrul Cultural. Spre deosebire de anii trecuti, Primaria nu a mai oferit traditionala fasole cu carnati, in semn de solidaritate cu tragediile de la clubul Colectiv si din Paris.

De ziua Romaniei, zeci de tineri voluntari din Rm. Sarat au iesit pe strada pentru a sarbatori Ziua Nationala a Romaniei. Inarmati cu stegulete, pancarte, dar si pelerine tricolore ei au participat la un mars, din centrul orasului pana la Primarie. In Parcul Central tinerilor li s-au alaturat zeci de ramniceni, iar impreuna au cantat imnul national si s-au prins intr-o hora a unirii. Tinerii s-au pregatit intens pentru Ziua Nationala. Unii si-au pictat tricolorul pe fata, altii au facut pancarte. Totul cu un singur scop. Acela de a arata ca sunt mandri ca sunt romani. Ei spun ca isi doresc o Romanie prospera in care sa-si indeplineasca planurile de viitor. Chiar daca anul acesta nu au mai primit portii de fasole cu carnati, ramnicenii care au venit in Parcul Central s-au bucurat de spectacolul folcloric dedicat zilei de 1 decembrie.

Spectacolul din Parcul Central din Rm. Sarat a fost sustinut corul Centrului Cultural si de cel al Liceului Teoretic Stefan cel Mare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>