Menu

Social
REDĂ ZAMBETUL UNUI COPIL!

Și anul acesta de sărbători ,copiii din centrele de plasament din Constanta vor avea parte de caldura unui camin de Craciun si Revelion. Cei care doresc sa le ofere micuților bucuria de a descoperi ce inseamna o familie pot depune din timp cereri la sediul Direcției pentru Protecția Copilului.

An de an, copiii din centrele de plasament asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna. Motivul este ca acestia tanjesc la dragostea parintilor care i-au abandonat si la viata de familie, pe care o admira doar la televizor. De sarbatori miracolele chiar se intampla si pentru ei. Autoritatile constantene desfasoara in aceasta perioada campania „Oferă familia ta unui copil fără familie”, in cadrul careia o parte dintre copiii institutionalizati pot fi luati in sânul unei familii, timp de o saptamana. Oricine doreste sa redea zambetul unui copil din centrele de plasament poate depune o cerere la sediul Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.

Între timp, micuții și adolescenții din centrele de plasament se pregătesc de serbarile pentru Crăciun.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>