Menu

Social
CALIFICAȚI ȘI ANGAJAȚI

Sute de şomeri din judeţele Buzău şi Mureş au reuşit să îşi găsească o slujbă printr-un proiect european demarat în urmă cu mai bine de un an. Timp de 20 luni, peste 900 de persoane au urmat cursuri de calificare in meserii cautate de catre agentii economici. La final, proiectul şi-a atins ţinta: peste 250 de persoane au deja un job.

Sute de şomeri din judeţele Buzău şi Mureş au reuşit să îşi găsească o slujbă printr-un proiect european demarat în urmă cu mai bine de un an. Timp de 20 luni, peste 900 de persoane au urmat cursuri de calificare in meserii cautate de catre agentii economici. La final, proiectul şi-a atins ţinta: peste 250 de persoane au deja un job. In cadrul proiectului, unii șomeri au beneficiat și de o vizită de studiu în Italia. Mai mult, 12 someri buzoieni au pus bazele unei afaceri reusind crearea de locuri de munca pentru alte persoane.

La Buzău, cursurile au avut loc Bibiloteca Judeteana, unde s-a reusit şi reabilitarea mansardei si acoperisului cladirii, investitie realizată tot in cadrul proiectului European accesat de Consiliul Judeţean Buzău în parteneriat cu Consiliul Judetean Mures.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>