Menu

Social
SPECTACOL PENTRU COPII

Surpriză frumoasă pregătită copiilor de teatrul „George Ciprian” din Buzău, în prag de sărbători. Mâine seară, teatrul a programat avanpremiera spectacolului „Peter Pan”. Piesa, regizată de Octavian Jighirgiu, este interpretată de elevi, alături de doi actori profesioniști. Mișcarea scenică este asigurată de un coregraf renumit, Edi Stancu.

Ultima reprezentație din acest an de la Teatrul „George Ciprian” Buzău este o piesă pentru copii. Este vorba de spectacolul „Peter Pan”, în regia lui Octavian Jighirgiu. Coregrafia piesei este asigurată de Edi Stancu, cunoscut publicului din show-ul de mare success „Dansez pentru Tine”. Spectacolul are în distribuție elevi ai secției de actorie a Liceului de Artă „Margareta Sterian” Buzău, de la Colegiul „Mihai Eminescu” dar și actori profesioniști. Astăzi a avut loc ultima repetiție înainte de spectacol. „Peter Pan” este un spectacol care atrage copiii prin culoare, mişcare, acţiune, iar pe adulţii care îi însoţesc îi transpune într-o lume minunată.

Avanpremiera spectacolului „Peter Pan” va avea loc marți seară, cu începere de la ora 19.00. Premiera spectacolului este programată la jumătatea lunii ianuarie, de Ziua Internațională a Culturii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>