Menu

Social
ŞEF NOU LA POLIŢIE

Chestorul Bogdan Despescu este noul şef al Poliţiei Române. Fost adjunct al şefului IPJ Buzău, Despescu a fost comandant al Poliţiei Prahova, apoi al IPJ Constanţa. Anul trecut a fost înaintat de la gradul de comisar şef la cel de chestor de poliţie.

Buzoianul Bogdan Despescu, noul inspector general al Inspectoratului General al Poliției Române, a absolvit Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza în anul 1995. El si-a inceput cariera de politist la Politia Municipala Buzau la Biroul de Investigare a fraudelor, iar din 1996 a trecut pe un post similar la Politia orasului Nehoiu. Din 2001 pina in 2002 a devenit sef al Biroului de Politie al comunei Berca de unde in 2006 a venit la Politia Municipiului Buzau pe functia de adjunct. La scurt timp Bogdan Despescu s-a transferat la Inspectoratul de Politie al judetului Buzau preluând sefia Serviciului de Investigatii Criminale iar numai peste câteva luni a fost promovat adjunct al IPJ Buzau. La inceputul anului 2011, Despescu a fost numit comandant al IPJ Prahova. În 2012, el s-a intors pe postul de sef de cabinet la IPJ Buzau pentru ca, dupa câteva luni, sa fie numit la comanda IPJ Constanta.

Bogdan Despescu are 43 de ani, este căsătorit și are un copil.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>