Menu

Social
JUCĂRII PERICULOASE

Atentie mare la cadourile pe care le oferiti celor dragi ! In goana dupa profit, comerciantii nu se mai gandesc si la siguranta celor care le fac vanzare, si comercializeaza obiecte care le pot pune in pericol viata in orice moment. Cei mai expusi sunt acum copiii, carora parintii le cumpara jucarii de Craciun. Astfel, un gest frumos se poate transforma intr-o nenorocire. Vamesii din portul Agigea au confiscat deja mii de jucarii si cosmetice contrafacute, care urmau sa fie comercializate.

Comerciantii care vand jucarii in prag de sarbatori ar face orice ca sa-si rotunjeasca veniturile. Pe tarabele din piete, vanzatorii isi prezinta marfa ca fiind originala si lipsita de orice pericol. Mii de astfel de jucarii, colorate si cu melodii incantatoare au fost deja confiscate in vama din portul Constanta Sud Agigea. In aceste conditii parintii si bunicii aflati in febra cumparaturilor pentru Craciun ar trebui sa se uite de doua ori la jucariile pe care le cumpara celor mici. Acestea trebuie sa aiba elemente de identificare, sa scrie pe ele varsta pentru care sunt adresate, dar si recomandari privind utilizarea lor.

Jucariile si obiectele contrafacute, care ajung pe mesele comerciantilor, sunt in proportie de 95 la suta provenite din Asia, mai exact din China, iar preturile acestora sunt mult mai accesibile decat cele originale.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>