Menu

Social
RĂSTURNATĂ ÎN DRUM SPRE SPITAL

O ambulanta, care transporta un pacient la spital, a fost implicata intr-un accident, produs intr-o intersectie din Braila. O soferita care nu a respectat semnalele luminoase ale autosanitarei, a lovit-o in plin, iar in urma impactului ambulanta s-a rasturnat pe o parte. Pacientul, soferul si asistenta de pe salvare au ajuns la spital cu rani usoare. In cauza s-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Accidentul s-a petrecut intr-o intersectie din Braila, care nu era intens circulata la ora respectiva. O soferita, aflata la volanul unui bolid, nu a acordat prioritate ambulantei, desi aceasta avea semnalele luminoase in functiune, si a intrat direct in ea. In urma impactului, salvarea, care transporta un pacient la spital, s-a rasturnat. Atat pacientul aflat in ambulanta, cat si soferul autoutilitarei si asistenta au fost dusi la spital, cu rani usoare. Ambulanta era noua, primita in toamna de catre SAJ Braila si avea doar 80.000 de km parcursi.

Soferita neatenta a scapat fara nicio zgarietura, insa pe numele ei s-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Incidentul vine dupa ce, Ia sfarsitul lunii trecute, o alta ambulanta a ars complet, de la un scurt circuit al unei aeroterme.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>