Menu

Social
MENIU DE SĂRBĂTORI

Craciunul vine nu doar la bogati, ci si la saraci. La Rm. Sarat, 250 de familii nevoiase vor primi si in acest an pachete cu alimente, din partea Primariei. Valoarea unui pachet va fi de 90 de lei, la fel ca si in 2014. Si beneficiarii Cantinei de Ajutor Social vor primi un meniu special atat de Craciun, cat si de Anul Nou.

Si in acest an, Consiliul Municipal Rm. Sarat va aloca fonduri pentru achizitionarea de pachete cu alimente, de Craciun, pentru familiile nevoiase. Numarul de pachete va fi egal cu cel de anul trecut, iar oamenii sarmani vor primi produsele de care au nevoie in apropierea sarbatorilor, astfel incat sa aiba ce pune pe masa de Craciun. Pachetele cu alimente se vor acorda in urma unor anchete sociale efectuate de angajatii Serviciului de Asistenta Sociala. Fiecare pachet va contine: 2 kg de carne de porc, un pui congelat, cate 300 de grame de toba si lebar, o ciocolata, dar si un litru de ulei si cate un kg de orez si portocale.

Si cei aproximativ 250 de beneficiari ai Cantinei de Ajutor Social vor avea parte de o surpriza placuta in prag de sarbatori. Pe langa portia zilnica de hrana, ei vor primi sarmale, carne de porc, dar si alte preparate traditionale pentru Craciun.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>