Menu

Social
DARURI PENTRU COPII

Ofera celor din jurul tau cate putin din ceea ce ai, dar si bucurie si iubire. Este mesajul transmis  tuturor romanilor de catre elevii scolii Vasile Cristoforeanu, din Rm. Sarat.  Ei au daruit pachete cu hainute, jucarii si dulciuri copiilor de la Centrul Scolar de Educatie Incluziva, dar si celor de la o casuta de tip familial precum si unor familii nevoiase.

Imbracati in costume populare si incarcati cu pachete cu hainute, jucarii si dulciuri, elevii de la Scoala Gimnaziala Vasile Cristoforeanu, din Rm. Sarat, au vizitat astazi la Centrul Scolar de Educatie Incluziva. Ei le-au oferit copiilor din centru daruri de sarbatori, dar si un program de colinde. Toate cadourile daruite copiilor de la Centrul Scolar de Educatie Incluziva au fost stranse din donatii primite de la elevi si parinti, in cadrul saptamanii de caritate ,,Fii mai bun, din suflet de copil,,. Actiunea umanitara, initiata in scoala, a fost sustinuta si de parohia Cuvioasa Parscheva, dar si de membrii Asociatiei de Tineret Porti Deschise. Darurile au starnit multa bucurie printre copiii din Centrul Scolar de Educatie Incluziva.

Elevii de la Scoala Gimnaziala Vasile Cristoforeanu din Rm. Sarat au oferit astazi daruri si copiilor de la casuta de tip familial Magnolia. Ei au vizitat si cateva familii nevoiase carora le-au dus cadouri pentru a le face sarbatorile mai frumoase.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>