Menu

Sport
UN NOU DUEL

Viitorul Constanta şi Steaua se vor întâlni din nou, in aceasta seara, de această dată în Cupa României. Ambele echipe au avut la dispoziţie trei zile de recuperare după meciul de campionat. Partida se joacă pe terenul Central al „Academiei Gheorghe Hagi” de la Ovidiu.

Ultima semifinalistă a Cupei României va fi aflată in aceasta seară, la finalul partidei dintre FC Viitorul și Steaua. Echipa bucuresteana s-a antrenat din nou pe stadionul „Farul”, dar presa nu a avut acces în niciun moment la pregătirea jucătorilor. Starea medicală al lui Florin Tănase este în continuare delicată, iar Gheorghe Hagi nu știe dacă se va putea baza pe serviciile sale. De cealalta parte, Stancu și Râpă vor fi disponibili pentru partida din Cupă, însă Paul Papp este suspendat și nu va putea evolua după cartonașul roșu încasat în meciul de campionat. Câștigătoarea meciului dintre Viitorul și Steaua va întâlni în semifinale pe ASA Târgu Mureș.

Ultima partidă din ‘sferturile’ Cupei României se joacă, de la ora 20:30, pe terenul Central al „Academiei Gheorghe Hagi” din Ovidiu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>