Menu

Social
ÎMPRUMUT PENTRU CRĂCIUN

In pragul sarbatorilor de iarna, pensionarii fac coada la Casa de Ajutor Reciproc. Si batranii din Constanta se imprumuta ca sa aiba ce pune pe masa de sarbatori si sa ofere daruri membrilor familiei.

Dupa ce au primit pensiile si si- au achitat facturile, cei mai multi dintre pensionari au ramas fara bani pentru sarbatori. Pentru a avea ce pune pe masă, dar si pentru a le face o bucurie copiilor si nepotilor, ei au apelat la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Constanta. Sumele imprumutate in această perioada sunt de pana in 2000 de lei. Au muncit o viata intreaga, iar la batranete se confrunta cu o multime de neajunsuri. Nu este pentru prima data cand pensionarii se vad nevoiti sa se imprumute in preajma sarbatorilor. Chiar daca nu si-ar fi dorit sa intre in noul an cu datorii, batranii spun ca aceasta este singura solutie pentru a se descurca financiar.

In functie de suma imprumutata , pensionarii pot returna banii intr-un interval de 18, respectiv 24 de luni.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>