Menu

Social
MISIUNE DE SĂRBĂTORI

Gest de suflet facut, astazi, in pragul sarbatorilor de iarna şi de catre politistii buzoieni. Acestia au donat sange pentru a-i ajuta pe cei aflati pe patul de spital. Mai mult, din tichetele primite, oamenii legii vor cumpara alimente si dulciuri pentru familile sarmane din judetul Buzau.

Centrul de Transfuzii Sanguine din Buzau a fost astazi dimineata sub asaltul politstilor. Oamenii legii au avut o misiune speciala: sa doneze sange pentru cei aflati pe patul de spital. Poliţiştii aunt conştienţi cat de pretioasa este fiecare picatura de sange pentru un pacient. Decizia celor aproape 30 de politisti ai Inspectoratului Judetean de Politie Buzau de a dona sange este premargatoare nu doar sărbătorilor de iarnă, ci şi Zilei Internationale a Solidaritatii Umane, sarbatorita in fiecare an, pe 20 decembrie.

Gestul poliţiştilor a fost răsplătit cu 7 bonuri de masă, de peste nouă lei fiecare, analize gratuite si o zi liberă de la serviciu. Bonurile primite vor fi folosite de oamenii legii pentru a cumpara alimente si dulciuri pentru familile sarmane din judetul Buzau.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>