Menu

Social
GALA VOLUNTARILOR

2015 a fost un an de succes pentru voluntarii din Ramnicu Sarat. Acestia au reusit sa concretizeze mai multe proiecte, sa aiba mai multe initiative si totodata sa atraga langa ei sute de tineri. Toti cei care au participat la proiecte, adolescenti si formatori, dar si reprezentantii institutiilor care au sprijinit activitatile acestora, au fost premiati cu diplome, sambata, la ,,Gala Voluntarilor FORTES,,.

Cea de-a cincea editie a ,,Galei Voluntarilor FORTES,, a a strâns la Rm Sărat zeci de persoane, tineri si adulti, care au cel putin un lucru in comun: toti cred ca actiunile de voluntariat pe care le desfasoara sau le sustin sunt in folosul comunitatii. Adolescentii implicaţi în proiectele concretizate în acest an recunosc ca au avut parte de activitati inedite si interesante, in urma carora au dobandit competente si abilitati. Campania umanitara ,,Doneaza pentru Valentin!,, a fost una dintre actiunile de succes desfasurate de voluntarii din Rm. Sarat, in 2015. În numai 2 saptamani, adolescentii au reusit sa stranga banii necesari pentru operatia la inima a lui Valentin, un tanar ranit intr-un accident rutier. La Gala Voluntarilor a fost prezent si Valentin, care a fost premiat pentru curajul si taria cu care a infruntat problemele medicale. În cadrul evenimentului au fost premiati si reprezentantii institutiilor si societatilor comerciale, care au sustinut desfasurarea proiectelor de voluntariat. Anul 2015 a fost unul exceptional pentru voluntariatul ramnicean. Asociatiile de tineret au desfasurat numeroase proiecte finantate de comisia europeana si au fost implicate si in activitati finantate de Consiliul Local si de Consiliul Judetean Buzau. Numarul voluntarilor care au participat la actiuni este de peste 1000 de persoane, ceea ce claseaza Rm. Sarat in top la nivel national. Si pentru ca acest succes trebuie sa aiba continuitate, viceprimarul municipiului, Sorin Cirjan, a fost desemnat ambasador al voluntariatului in 2016.

In cadrul Galei Voluntarilor FORTES a fost premiat si trustul Grup Media TvSat, dar si realizatorii si reporterii acestuia, pentru promovarea si sustinerea activitatii de voluntariat de la Rm. Sarat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>