Menu

Social
ACCIDENT GRAV

Sase persoane cu varste intre 22 şi 39 de ani, din Republica Moldova, au fost rănite într-un grav accident de circulaţie produs noaptea trecuta la Rm. Sărat. Totul dupa ce soferul microbuzului in care se aflau a pierdut controlul volanului, a iesit de pe carosabil si a lovit un copac de pe marginea drumului. Victimele au ramas incarcerate, iar pompierii au intervenit pentru a le scoate. Răniţii au fost transportaţi la spitalele din Rm. Sarat si Buzau.

Accidentul s-a produs in jurul orei 1.00 pe Drumul European 85, care tranziteaza municipiul Rm. Sarat. Potrivit politistilor, la o curbă uşoară, şoferul unui microbuz, în vârstă de 26 de ani, din Chişinău a pierdut controlul volanului şi a ieşit de pe şosea, oprindu-se într-un copac de pe margine . Impactul a fost atât de puternic, încât conducatorul auto si cei opt pasageri au ramas incarcerati intre fiarele contorsionate ale autovehicolului. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale, iar rand pe rand, ranitii au fost transportati initial la Spitalul din Rm. Sarat şi apoi la UPU Buzau.

Ulterior 2 dintre răniți au fost duși la un spital din București întrucît erau în stare gravă, unul dintre ei fiind in coma. Pasagerii raniti in accidentul de la Rm. Sarat au varste cuprinse între 22 şi 39 de ani sunt cetateni moldoveni si se indreptau spre Bucuresti pentru a solicita acordarea cetateniei romane.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>