Menu

Social
PETRECERI PENTRU COPII

Au avut ocazia sa-i spuna lui Mos Craciun ce daruri isi doresc sa le aduca, sa faca fotografii cu el, dar si sa se distreze alaturi de craciunite si clovni. Vorbim despre copiii din Rm. Sarat, care au fost invitati in weekend, intr-un centru comercial, unde au fost intampinati cu nenumarate surprize. Toate au fost puse la cale de reprezentantii unor firme, care organizeaza astfel de evenimente.

Zeci de copii din Rm. Sarat au avut ocazia sa se intalneasca in weekend cu Mos Craciun. Daca unii dintre ei au ales sa-I spuna poezii si cantece mosului, altii s-au urcat direct in bratele  lui dornici sa il îmbrăţişeze şi să-l sărute.  Mosul le-a oferit in schimb dulciuri din sacul lui , iar toate momentele speciale au fost imortalizate de parinti in fotografii. Copiii nu au ratat ocazia de a-i spune lui Mos Craciun ce daruri vor sa le aduca in seara de Ajun, iar acesta le-a promis ca va trece la pe toti. Copiii s-au distrat pe cinste la intalnirea cu Mos Craciun si cu craciunitele sale. De la petrecerile organizate special pentru ei nu au lipsit picturile pe fata  si baloanele.

Potrivit traditiei, in fiecare an, in noaptea de 24 decembrie Mos Craciun trece pe la casele romanilor si le lasa celor mici daruri sub brad. Copiii cuminti care i-au spus mosului ce vor de la el, vad abia in dimineata zilei de Craciun daca acesta le-a adus cadourile dorite.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>