Menu

Social
MOȘ DE ÎNCHIRIAT

Mai sunt cateva zile pana la Craciun, iar copii asteapta cu nerabdare venirea Mosului. Este si motivul pentru care inchirierea unui Mos Craciun este una dintre afacerile care merg ca pe roate in aceasta perioada. Un Mos, care le poate aduce copiilor darurile dorite, dar si bucurie, exista si la Rm Sarat si abia asteapta sa fie inchiriat.

Pentru sume modice oricine poate sa inchirieze un Mos Crăciun, care sa imparta copiilor darurile mult asteptate. Cei care presteaza astfel de servicii pot fi atat persoane fizice, cat si firme specializate, iar pretul diferă în funcţie de particularitatea evenimentului. De exemplu, la Rm. Sarat, o firma de evenimente are in aceasta perioada o oferta: ,,Mos Craciun la tine acasa,,. Pentru numai 50 de lei, mosul insotit de craciunitele lui poate merge din casa in casa, pentru a imparti cadouri copiilor cuminti. Unii parinti au luat deja legatura cu Mosul pentru a fi siguri ca acesta va trece pe la copii, chiar in ajun. Cererile sunt multe, insa Mos Craciun de inchiriat promite ca va ajunge la toti copiii pentru a le oferi cadouri.

Cei care isi doresc sa il inchirieze pentru cateva ore pe Mos Craciun pot accesa pagina de socializare a firmei de organizari evenimente. Asa vor fi siguri ca mosul le va trece pragul in Noapte de Ajun.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>