Menu

Social
ARANJAMENTE NECONVENȚIONALE

Alternativele neconventionale in ceea ce priveste bradul si aranjamentele de Craciun incep sa fie tot mai la moda. Romanii sunt deschisi iar cei care se opun taierii brazilor aleg pomii de Craciun facuti din hartie, din lemn sau din muschi de padure. O tanara, din Rm. Sarat, ofera anul acesta brazi din nuiele de salcie, impodobiti cu globuri, conuri si ghinde, dar si aranjamente in suport de sticla, precum borcane sau becuri.

Bradul este piesa de rezistenta a Craciunului, fie el natural sau artificial. In ultimii ani, au aparut insa tot mai multe alternative neconventionale, care pot inlocui pomul traditional. Asa se face ca in magazine gasim brazi din lemn , dar si brazi facuti pe suport de mesteacan, din muschi de padure. Intr-o florarie, din Rm. Sarat , noutatea acestui an o reprezinta brazii din nuiele de salcie  impodobiti cu elemente naturale precum ghinde si conuri. Cei care vor sa aiba in casa un pom de Craciun din nuiele de salcie  trebuie sa scoata din buzunar aproximativ 80 de lei, insa avantajul este ca bradul altfel poate fi pastrat si pentru anii urmatorii. Oamenii  sunt incantati de o astfel de varianta neconventionala, iar cei mai multi par tentaţi să înlocuiască bradul clasic cu unul realizat manual. In floraria tinerei din Rm. Sarat se gasesc si aranjamente florale  si coronite de Craciun. Pe langa cele traditionale, din cetina de brad  gasim si coronite din nuiele de salcie , al caror pret ajunge la 35 de lei. Noutatea acestui an la capitolul decoratiuni o reprezinta aranjamentele in suport de sticla.

La Rm. Sarat, aranjamentele de Craciun se vand la preturi cuprinse intre 25 si 200 de lei, in functie de marime, dar si de ornamentele care au fost folosite la realizarea lor. In florarii se gasesc si Craciunitele,  specifice sarbatorilor de iarna al caror pret porneste de la 25 de lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>