Menu

Social
CRIMĂ DIN GELOZIE

Crima din gelozie la Rm. Sarat. O femeie de 46 de ani a fost omorata noaptea trecuta de fostul sot, in casa concubinului ei. Totul s-a petrecut dupa o partida de amor, intr-un acces de furie al barbatului, care a pus mâna pe un cuțit si si-a ucis cu sange rece fosta sotie. In momentul crimei in casa se aflau fetita de 12 ani a celor doi soti, dar si concubinul femeii.

Gheorghe si Ileana erau despărțiți de câteva luni. Desi nu divorțaseră inca, femeia se mutase în casa unui alt bărbat din Rm. Sarat. Seara trecuta, fostul soț a venit împreună cu fiica lor de 12 ani, în vizită, cel mai probabil cu gandul de a se impaca cu mama copilului sau. După o masa linistita, stropită din belsug cu alcool, cei doi fosti soți s-au retras nevazuți într-o cameră alăturată și au întreținut relații sexuale. Totul s-a naruit insa pentru bărbatul părăsit, in momentul in care femeia cuprinsă de remușcări s-a întors în brațele concubinului. Orbit de gelozie, în mintea lui Gheorghe s-a născut un plan de răzbunare. A așteptat ca fetița sa și proprietarul să adoarmă și și-a înjunghiat fosta soție cu un cuțit. Criminalul și-a luat apoi fetița și a fugit în toiul nopții acasă, la Podgoria, fără ca proprietarul casei in care se afla să știe. Abia spre dimineață, când s-a trezit, concubinul a găsit trupul neînsuflețit al femeii într-o baltă de sânge în camera de oaspeți și a anunțat poliția. Vecinii concubinului femeii ucise spun despre acesta ca era un tanar linistit, insa obisnuia sa consume alcool. Oamenii legii au facut ample cercetari la fata locului pentru a stabili imprejurarile exacte in care a fost ucisa femeia. De dimineata, l-au săltat si pe criminal, l-au dus încătușat la poliție. Bărbatul încă mirosea puternic a alcool. Tot la poliție a ajuns și proprietarul casei, bibliotecar la o școală din oraș, ca să povestească ce s-a întâmplat în locuința sa.

Fetița care si-a pierdut mama va avea nevoie de consiliere psihologică pentru a trece peste șocul produs de tragedie. Criminalul, în vârstă de 45 de ani, este cercetat pentru omor, iar anchetatorii vor trebui sa stabileasca dacă bărbatul și-a premeditat crima. Acesta risca sa-si petreaca si următorii 20 de ani în închisoare.

Comentarii ( 1 )

  • George

    Am ramas uimit sa aud vestea…. I-am cunoscut pe ambii soti, Chiar nu ma asteptam la o asemenea fapta din partea lui… Pacat pentru copilasii lor. Dumnezeu s-o odihneasca pe Ileana Tomulescu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>