Menu

Sport
TENISUL DE MASĂ, LA PUTERE

Buzăul rămâne un pol important pe harta tenisului de masă romanesc. Drept dovadă stau performanțele sportivilor de la Clubul Sportiv Municipal Buzău. Secția „tenis de masă” a obținut rezultate foarte bune și anul acesta, iar lista nominalizaților de la această disciplină sportivă pentru „Top 10 cei mai bun sportivi buzoieni” este impresionantă: podiumul este ocupat în întregime de tenismeni.

Și în 2015, tenisul de masă a reprezentat sportul numărul 1 în județul Buzău. Top 10 sportivi buzoieni a fost dominat de tenismenii de la CSM Buzău. Ovidiu Ionescu a fost declarat „Sportivul buzoian al anului 2015” în județul Buzău, Constantin Cioti s-a clasat pe locul 2 iar Dragoş Oprea, pe ultima poziţie a podiumului. De asemenea, tenismena Roxana Istrate, care în prezent evoluează în Campionatul Spaniei, a ocupat poziţia a şasea în Top 10 sportivi buzoieni în 2015.

Tenismenul Ovidiu Ionescu, sportivul numărul 1 al judeţului Buzău, este component al lotului național de seniori şi evoluează de mai mulţi ani în campionatul Germaniei. În 2015, cel mai bun rezultat al lui Ionescu a fost locul I la proba individuală a Campionatului național de seniori la tenis de masă.
Şi alţi tenismeni de la CSM Buzău vin tare din urmă. Unul dintre ei este Alexandru Vrabie, sportiv în vârstă de 15 ani care se pregăteşte la Centrul Olimpic pentru juniori de la Bistriţa.

Secţia de tenis de masă a CSM Buzău a reuşit, în ultimii ani, să promoveze în sportul de performanţă numeroşi tineri talentaţi, meritul principal avându-l preşedintele clubului, Mircea Dinu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>