Menu

Social
PRIMA NINSOARE LA MALUL MARII

Previziunile meteorologilor s-au adeverit si iarna s-a instalat de ieri si la malul marii. La Constanta e frig de crapa pietrele. A nins ca in povesti iar constantenii nu au putut sa reziste peisajului feeric. Stabilipozii au imbracat deja o mantie de gheata, suficient cat sa se transforme in punct de atractie pentru localnici si turisti.

Primii fulgi de nea i-au scos pe constănțeni afară din case. Unii au ieșit să imortalizeze momentul, în timp ce alții doar ca să ia o gura de aer proaspăt . Bucurie mare pentru toți cei care au ieșit la plimbare pe faleza cazinoului. Prima zăpadă i-a încântat atât pe cei mici, cât și pe cei mari. Unii au venit de la kilometri distanța pentru a se bucura de peisajul de la malul marii.

Din cauza vantului puternic si manevrele în porturile romanesti de la Marea Neagra au fost suspendate de aseară, de la ora 20,00. Primul inchis a fost portul Midia Navodari, iar la scurt timp a fost suspendat si traficul naval in Constanta Nord si Constanta Sud.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>