Menu

Social
REVELION ÎN PIAȚA DACIA

La -10 grade Celsius, mii de buzoieni au venit în centrul oraşului pentru a marca trecerea dintre ani şi pentru a urmări spectacolul de Revelion. Recitalurile artiștilor Adda si Radu Ile au precedat impresionantul foc de artificii de la miezul nopții.

Pe un ger năprasnic, mai bine de 2.000 de oameni au luat parte la spectacolul de Revelion organizat în centrul oraşului de Primăria Buzău. Începând cu ora 19, pe scena amplasată în faţa Palatului Comunal au urcat artişti locali consacraţi, precum Mario Buzoianu’, trupa Nemuritorii sau Alexandru Petcu. Vedetele spectacolului au fost interpreții Adda și Radu Ille, care au urcat pe scenă aproape de miezul nopții, spre încântarea fanilor veniți în număr mare la eveniment.
Cel mai așteptat moment al spectacolului din Piaţa Dacia a fost focul de artificii de la miezul nopţii, care a durat mai bine de cinci minute.

Deși spectacolul a continuat și după miezul nopții, cei mai mulți dintre buzoieni au preferat să meargă spre casele lor pentru a se încălzi după orele petrecute în frig.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>